Επεκτείνετε την παρουσία σας στον κλάδο της φιλοξενίας

Αν ψάχνετε για έναν αξιόπιστο συνεργάτη που θα σας βοηθήσει να επεκτείνετε την παρουσία σας στον κλάδο της φιλοξενίας, επιλέξτε τη Doufexis Travel Services!

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1994 από τον Μπάμπη Δουφεξή και εδρεύει στο γραφικό περιβάλλον της Στούπας στην περιοχή της Μάνης στη Νότια Πελοπόννησο.
Είστε ιδιοκτήτης βίλας;

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Ένας αξιόπιστος συνεργάτης

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε είτε με ένα συμβόλαιο δέσμευσης
(με εξασφαλισμένη απόδοση)

Είτε με ένα συμβόλαιο κατανομής με ημερήσια αποζημίωση που υπολογίζεται με βάση την πληρότητα του καταλύματός σας

Ο στόχος μας

Στόχος μας είναι να μοιραστούμε την εκπληκτική ομορφιά της περιοχής μας με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και πιστεύουμε ότι οι νέες συνεργασίες μπορούν να μας βοηθήσουν να το επιτύχουμε αυτό.

Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας και βαθιά γνώση της τοπικής αγοράς, είμαστε καλά εξοπλισμένοι για να γίνουμε σύμμαχός σας και να σας βοηθήσουμε να πετύχετε.

Η ομάδα μας

Η ομάδα μας έχει δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς με συνεργάτες σε όλο τον κόσμο και τώρα αναζητούμε νέες συνεργασίες στη Μεσσηνιακή Μάνη, την πατρίδα μας.

Είτε θέλετε να βελτιστοποιήσετε τις υπηρεσίες σας είτε να μεγιστοποιήσετε την απόδοση σας, προσφέρουμε συνεχείς υπηρεσίες διαχείρισης επιχειρήσεων που μπορούν να σας υποστηρίξουν σε ότι χρειάζεστε.

Η εταιρία μας

Η εταιρεία μας προτείνει δύο επιλογές συμβολαίου για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε είτε με ένα συμβόλαιο δέσμευσης (με εξασφαλισμένη απόδοση) είτε με ένα συμβόλαιο κατανομής με ημερήσια αποζημίωση που υπολογίζεται με βάση την πληρότητα του καταλύματός σας.

Εάν είστε ιδιοκτήτης βίλας με ιδιωτική πισίνα, θα θέλαμε να σας προσφέρουμε τη βοήθειά μας.

Οι υπηρεσίες μας

Οι υπηρεσίες μας έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους ιδιοκτήτες βιλών να αξιοποιήσουν στο έπακρο την επένδυσή τους.

Με την τεχνογνωσία μας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να μεγιστοποιήσετε τις δυνατότητες του ακινήτου σας, ώστε να έχετε καλύτερη αποδόση.

Γιατί λοιπόν να περιμένετε; Επικοινωνήστε σήμερα με την Doufexis Travel Services και αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να ανεβείτε επίπεδο!